Buurt

Kiezen was nog nooit zo eenvoudig

Genieten van het gezellige stadsleven? Of toch maar kiezen voor de deugddoende rust van een groene woonomgeving? Het is een moeilijke keuze. Maar deze keer niet. Want rondom het Pit gebouw is het één en al rust en natuur, terwijl even verderop het bruisende Tiense stadsleven lonkt.

Het gebied is rijkelijk voorzien van fiets- en wandelroutes en biedt de bewoners een brede waaier aan sport- en ontspanningsmogelijkheden. Zoals een indoor petanquebaan, bijvoorbeeld. Of het stedelijk zwembad ‘De Blyckaert’, dat uitpakt met Turkse stoombaden, een jacuzzi, een 40 meter lange glijbaan en een zomerse ligweide. Er zijn ook meerdere manèges en tennisclubs in de buurt. En het Vianderdomein, natuurlijk.

De Stad

Op wandelafstand: Het betere stadsleven

Het Tiense stadscentrum bevindt zich op minder dan vijftienhonderd meter ten zuidoosten van uw nieuwe woning. U vindt er écht stadsleven: gezellige winkelstraten, fantastische terrasjes, café’s voor lange nachten en klasserestaurants om volop te genieten. Daarbij is Tienen ook gekend om zijn rijke verenigingsleven en zijn fraaie musea.

Laat u zich liever rijden naar de stad? Geen probleem. Tienen heeft een erg dicht openbaar vervoersnet en de belangrijkste lijnen passeren bij u voor de deur.