Architectuur

Esthetiek op mensenmaat

Tijdloze elegantie. Zo laat de vernieuwende architectuur van het Pit gebouw zich het beste omschrijven. De aantrekkelijke en tegelijk functionele vormgeving draagt de signatuur van het befaamde B-architecten team. Een belangrijk streefdoel van de architecten bestond uit het maximaal voorzien van licht, lucht en levensruimte voor de bewoners. Missie geslaagd.

De appartementen profiteren bovendien van het weidse uitzicht op de groene omgeving en beschikken elk over een ruim terras. Binnen genieten de bewoners van de onberispelijke afwerking en van het hedendaagse comfort van de appartementen.

Uw nieuw appartement is met de grootste zorg ontworpen, gebouwd en tot in het kleinste détail afgewerkt met hoogstaande materialen zoals eiken parket in de woonkamer en slaapkamers, een praktische esthetische keuken van Keukenontwerpers en elegante sanitaire toestellen van Desco. De ruim bemeten open keuken is opvallend gebruiksvriendelijk en is compleet uitgerust met de nieuwste apparaten. Zodat koken eerder ontspannend dan inspannend wordt.

De woonruimte baadt in een zee van natuurlijk licht en laat u en uw gasten ongehinderd genieten van het fraaie uitzicht.